Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007

Ανανέωση Της Υπόσχεσης Του Μυτιληναίου


Σας παραθέτω την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής, όπως αυτή δημοσιεύτικε στην ιστοσελίδα της ομάδας, μετά την συνάντηση του πρόεδρου της ΠΑΕ Ηρακλής Αντώνη Ρέμου και του αντιπρόεδρου Μπάμπη Ξανθόπουλου με τον τέως Πρόεδρο Ευάγγελο Μυτιληναίο.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της ΠΑΕ κ. Αντώνη Ρέμου, του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ κ. Χαράλαμπου Ξανθόπουλου και του κ. Ευάγγελου Μυτιληναίου. Κατά αυτήν τη συνάντηση - που έλαβε χώρα σε ειλικρινές φιλικό επίπεδο - επανεπιβεβαιώθηκε από πλευράς του κ. Ευάγγελου Μυτιληναίου: 1) Η πλήρης ικανοποίηση και στήριξή του προς την παρούσα Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και 2) συνακόλουθα με αυτήν, η ηθική του δέσμευση για την καταβολή εφάπαξ, από τον ίδιο, του ποσού προς το Ελληνικό Δημόσιο, για το χρονικό διάστημα, κατά το οποίο ευρίσκετο στην Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Απομένουν να ρυθμιστούν οι τελικές διαδικαστικές λεπτομέρειες με το Υπουργείο Οικονομικών, για την υλοποίηση αυτής της συμφωνίας. ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.


Όλα βαίνουν καλώς λοιπόν. Ο κύριος Μυτιληναίος είναο θετικός στο ενδεχόμενο να πληρώσει τα 1,4 εκατομμύρια ευρώ που χρωστά στην ΠΑΕ.
Τα πράγματα δείχνουν να ομαλοποιούνται, προς το παρόν τουλάχιστο. Θα ομαλοποιηθούν πλήρως όταν δώσει τα χρήματα και όταν περάσουν οι μετοχές στον Ρέμο και στην ομάδα επιχειρηματιών που εκπροσωπεί.
Το μέλλον θα δείξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: