Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007

Το τέλειο μπουρδέλο


Να κάνουμε και λίγο χιούμορ


Αν το καλοσκεφτείτε ο Ηρακλής μπορεί να δημιουργήσει το τέλειο μπουρδέλο.


  1. Έχουμε το Γήπεδο του Καυτατζογλείου που είναι δημόσιο κτήριο. Αυτό είναι το ιδανικό μέρος.Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι το δημόσιο είναι το μεγαλύτερο μπουρδέλο.

  2. Στο εξωτερικό συντριβάνι του γηπέδου θα είναι ο χώρος υποδοχής όπου καλλονές θα καλοσωρίζουν βρεγμένες , τους ξαναμμένους επισκέπτες.

  3. Στον χώρο του γηπέδου θα έχουμε μπαλέτα για την χαλάρωση και την ευέξία των επισκεπτών. Θα τοποθετηθεί βεβαίως μπάρα στο κέντρο του γημέδου, όπου θα πραγματοποιούνται αισθησιακοί χοροί.

  4. Στα κουλουάρ θα έχουμε πασαρέλα

  5. Στις τάφρους των αλμάτων θα έχουμε λασπομαχίες (θα λειτουργει και χώρος στοιχημάτων)

  6. Πάμε στα πιο σοβαρά. Στις σουίτες του γηπέδου θα είναι τα vip όπου οι έχοντες τον παρά θα περνούν καλά με τις συνοδούς τους έχοντας παράλληλα οπτική επαφή με τα τεκταινόμενα του "αγωνιστικού χώρου"

  7. Στα καθισματάκια του γηπέδου θα πραγματοποιείται κονσομανσιόν, prive χοροί και θα μπορείς να κεράσεις ένα σαλεπάκι τα κορίτσια που θα σου κρατούν παρέα.

  8. Για oral sex υπάρχουν οι πολλές τουαλέτες του γηπέδου

  9. Στους χώρους που υπάρχουν κάτω απο τις κερκίδες, εκεί που στάζει , έχει υγρασία και μοιάζει με φυλακή , θα είναι ο χώρος για s/m. Ακόμη θα διατείθενται τα ακόντια , η σφύρα και οι μπάρες δια κάθε διαστοφική χρήση.

  10. Τώρα το ανθρώπινο δυναμικό: ΑΡΧΙΤΣΑΤΣΑ ο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ . Έχει την ιδανική φάτσα. ΝΤΑΒΑΣ ο ΜΠΕΟΣ. Είναι κρετίνος και ο ρόλος του πάει γάντι. Το γυναικείο προσωπικό θα το στελεχώσει η προεδρίνα. Και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Ο Αντώνης.

Είναι μια ιδέα η οποία με λίγη προσοχή στον σχεδιασμό θα δώσει πολλά κέρδη στην ομάδα και θα την βοηθήσει να ξελασπώσει.

1 σχόλιο:

fantasma είπε...

Ίσως κάθε 100 χρόνια μια ομάδα να χρειάζεται αλλαγή κατεύθυνσης..