Τετάρτη 22 Αυγούστου 2007

Μπάσκετ

Η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή είναι μια πονεμένη ιστορία. Είναι σαν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας. Σαν τον αλήτη και ναρκομανή αδελφό που κανένας δεν θέλει να συζητά για αυτόν και όλοι εύχονται να μην υπήρχε!
Βλέπεις τι κινητοποίηση υπήρξε για την αλλαγή ηγεσίας στο ποδόσφαιρο και βλέπεις παράλληλα τι αδιαφορία υπάρχει για το μπάσκετ.
Κάναμε πέρσυ την πρωτοτυπία και βάλαμε στη θέση του προπονητή έναν 24 χρονών και κανένας δεν βγήκε να πει τίποτα. 24 χρονών κύριοι η μόνη σχέση που μπορεί να έχει κάποιος με την προπονητική είναι το football manager 2006-2007 της eidos interactive!!!
Αφού δεν πήραμε τους δρόμους να ρωτάμε τους μαύρους που πουλάν cd αν ξέρουν μπάσκετ για να τους πάρουμε στην ομάδα, πάλι καλά.
Πέρα απο την πλάκα, επιβάλλεται φέτος η ομάδα να ανέβει στην Α1. Επιβάλλεται να βρεθεί ένας πρόεδρας να την κάνει ξανά σωματείο. Δεν μιλώ για σούπερ ομάδα, αλλά για σωματείο.

Το γαμώτο στην όλη υπόθεση είναι ότι μιλάμε για μια ομάδα που έχει επανδρώσει την εθνική Ελλάδος με Χατζηβρέττα, Διαμαντίδη, Παπαδόπουλο και Σχορτσιανίτη. Με 4 παίκτες που αποτελούν τον βασικό κορμό της Εθνικής...

Δεν υπάρχουν σχόλια: