Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

Βολλευ




Τα πρωταθλήματα ξεκινούν σιγά σιγά.


Η χρονιά αυτή για το σωματείο του Ηρακλή είναι κομβική.


Να ξεκινήσω απο το βόλλευ όπου ως Πρωταθλητές Ελλάδας καλούμαστε να κρατήσουμε τα σκήπτρα. Με την αλλαγή προπονητή, την αποδέσμευση αρκετών παικτών και την αλλαγή φιλοσοφίας , η κατασταση φαίνεται να είναι κάπως δύσκολη. Μέχρι σήμερα η ομάδα στηρίζοταν σε παίχτες "έτοιμους" αναγνωρισμένης αξίας και σε 2-3 Ηρακληδείς ως το κόκκαλο -βλέπε Κράβαρικ και Μπρούκς- ξοδύοντας ένα μεγάλο μέρος του μπάτζετ του ερασιτέχνη .


Φέτος τι γίνεται?


Οι δύο Ηρακληδείς που προανέφερα έχουν μεγαλώσει και πιστεύω ότι το peak τους ήταν πέρσυ με την αναπάντεχη κατάκτηση του πρωταθλήματος και της χαράς που μας έδωσαν να μπορούμε να βλέπουμε την σκατόφατσα αυτού του κομπλεξικου, αυτοκαταστροφικού ανθρώπου που ακούει το όνομα Μπάεφ, σκυθρωπή.


Επομένως με Μπρουκς στα 38, Κράβαρικ στα 36 , Κωνσταντίνωφ στα 34 και ένα μάτσο πιτσιρικάδες, ειλικρινά δεν ξέρω αν κανείς μπορεί να προβλέψει την πορεία της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα.

2 σχόλια:

Atsoubaloi είπε...

Αφού πέρισυ με τέτοια κατάφερε να το σηκώσει φέτος εχω ενδοιασμούς να κάνω πρόβλεψη. ΑΠλά είναι θλιβερό που ο ηρακλής ξανάριξε τα στάνταρ του όσον αφορά παίκτες και μπάτζετ (μας καλόμαθε την χρονιά/ομάδα των "αμερικανών")

Κώστας είπε...

είναι ένα στοίχημα που θα φανεί αν θα το κερδίσουμε.
Να ξέρεις ότι αυτή η αλλαγή φιλόσοφίας αποτελούσε σημείο τριβής του Λεώνη με την διοίκηση.Ο Λεώνης ήταν αντίθετος στην λογική αυτή γιατί ο άνθρωπος επειτα από χρόνια έκανε πρωταθλητισμό και δεν ήθελε να ξαναπέσει στα ρηχά. Για αυτό και η αλλαγή αυτή έγινε αμέσως μετά την φυγή του.