Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

Αγωνιστική Εβδομάδα

Δύσκολο Σαββατοκύριακο περάσανε οι ομάδες μας.
Το πιο άσχημο αναλογικά αποτέλεσμα ήρθε στο βόλλευ. Η ομάδα επιβληθηκε του α.ο. κηφισιάς σε μάτς που έγινε στην αθήνα με 2-3 και άφησε 1 βαθμό με αποτέλεσμα να αφήσει μόνο πρώτο τον παο στην βαθμολογία.Η ομάδα δείχνει να μην έχει συνέλθει απο την απρόσμενη ήττα από τις κάννες μέσα στην Θεσσαλονίκη για το Champions League.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά η ομάδα θα παίξει αύριο με την Ιταλική κούνεο χωρίς τον Νίλσον που ταλαιπωρείται με τους κοιλιακούς του. Την θέση του θα καλύψει ο Άχρεμ.
Στο ποδόσφαιρο φυσικά και δεν κερδίσαμε. Το καλό ήταν ότι δεν χάσαμε. Η ισοπαλία με τον Ατρόμητο μας έδωσε ένα πόντο που οφείλω να πω ότι δεν τον περίμενα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον...Όγιος που έβγαλε τον Λουτσιάνο κι έβαλε αυτό το παλικάρι τον Γεωργίου που 5 λεπτά αργότερα έβαλε το αυτογκόλ. Η ομάδα έχει εμφανές επιθετικό πρόβλημα. Μακάρι να το λύσει μέχρι την Κυριακή γιατί το ματσάκι με τον Λεβαδειακό μέσα στο Καυτατζόγρειο, πρέπει να το πάρουμε.
Άφησα τέλος το μπάσκετ , την ευχαριστη έκπληξη του συλλόγου μας. Ο Ηρακλής κέρδισε για τέταρτη συνεχόμενη φορά και έμεινε μόνος πρώτος και αήτητος. Σε αυτήν την αγωνιστική μάλιστα , έριξε κατοστάρα στην Ξάνθη καθώς επικράτησε με 107-63! Οι σκόρερ της ομάδας ήταν ο Τότσιος με 25 και ο Τράινα με 23. Η ομάδα δείχνει αποφασισμένη να επιστρέψει στα σαλόνια της Α1.

2 σχόλια:

sitofkris είπε...

Το poll άδικο ρε συ.Εγώ θέλω και τον ηρακλή στην Α.Με ποιόν θα παίζω derby;Αφού με τον παοκ δεν έχει νόημα (3-1 στο ρελαντι).Πέρα από την πλάκα θέλω να παίζω derby για αυτά ζούμε.Τι θέλουμε να παίζουμε με τον εργοτέλη και την βέροια;

Κώστας είπε...

Sitofkris είσαι ίσως ο μόνος Αρειανός που θέλει τον Ηρακλή στην Α Εθνική!!
Κανένας Αρειανός δεν ξεχνά το ματς Αρις - Ηρακλής 0-2 πριν απο 3 χρόνια που σας καταδίκασε να πέσετε στην β εθνική.
Πέρυσι οι αρειανοί, ξενέρωσαν άγρια που δεν πέσαμε. Βιντεάκια μπορείς να βρεις στο you tube.
Βέβαια, δίκιο έχεις. Τα ντέρμπυ της θεσσαλονίκης έχουν πολύ γέλιο και δεν είναι καλό μια απο τις ομάδες να μην είναι καθόλου ανταγωνιστική....