Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007

Τέλος πρώτης ψηφοφορίας- Αρχή δεύτερης

Η πρώτη ψηφοφορία του μπλόγκ ετελέιωσε. Ζήτω η νέα ψηφοφορία!!

Λοιπόν τελικά αποτελέσματα της πρώτης.
  1. φυσικά η πλειοψηφία αυτών που ψηφίσανε(16 ψήφοι 39%) , υποστήριξαν ότι θα το πάρουμε το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο . Με την νίκη την Κυριακή , άρχισε η αντεπίθεση της γριάς.
  2. λιγότερο αισιόδοξοι φίλοι Ηρακληδείς προβλέπουν ότι φέτος με τα προβλήματα που έχει η ομάδα, μας βλέπουν να φτάνουμε ίσαμε το uefa. Αυτοι ήταν 5 με ποσοστό στην ψηφοφορία 12%.
  3. βλέποντας τα μπατιριλίκια που έχουμε, 15 αλλόθρησκοι με ποσοστό 36% προέβλεψαν ότι με την ανοιξιάτικη σεζόν θα βγάλουμε ταμπέλα έξω απο το γήπεδο που θα γράφει "πωλούνται αγωναι σε τιμαί ανταγωνιστικαί"
  4. τέλος 5 ακατανόμαστοι , σίγουρα αρειανοί , με ποσοστό 12% ψήφισαν ότι θα πέσουμε στην βού... Που να τους πέσει και να μην τους ξανασηκωθεί!

Περνάμε στην Δεύτερη ψηφοφορία που βάζω στο μπλόγκ.

Θίγω το μείζον πρόβλημα της κατασκευής του νέου γηπέδου. Θέτω 4 επιλογές. Η πρώτη λέει πως μέσα σε μια πενταετία θα έχουμε γήπεδο!!! Η δεύτερη διπλασιάζει τον χρόνο και τον ανεβάζει στην δεκαετία. Η τρίτη μάλλον αναφερεται στο ότι για να κατασκευαστεί γήπεδο πρέπει να τύχου διάφορες συγκυρίες. Και τέλος η τέταρτη επιλογή είναι η αυτονόητη μέχρι στιγμής , ότι δηλαδή μας δουλεύουνε ψιλό γαζί.

Περιμένω λοιπόν του ψήφους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: