Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

Ο Coach Που Πήρε


Η διοίκηση εξέδωσε μιαν ανακοίνωση με την οποία στηρίζει την ομάδα και τον προπονητή της, παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και τις άσχημες εμφανίσεις της.

Η διοίκηση δεν βλέπει τι πάει να γίνει? Έχουμε χάσει απο τον Εργοτέλη και έχουμε φέρει ισοπαλία με Βέροια στο Καυτατζόγρειο μέσα. Αν δεν κερδίζουμε αυτούς στο σπίτι μας, ποιούς θα νικήσουμε???

Δεν βλέπει ότι ο coach που πήρε, κατεβάζει μια ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς σε έναν εντός έδρας αγώνα με μια νεοφώτιστη ομάδα, ξέροντας ότι καιγόμαστε για τους τρεις βαθμούς?

Δεν βλέπει ότι με αυτή την μαζική άμυνα που εφαρμόζει ο coach που πήρε, έχει διαμορφωθεί ένα κλίμα ηττοπάθειας στις τάξεις των παικτών?

Δεν βλέπει ότι αν συνεχίστει αυτό η ομάδα δεν έχει σωτηρία?

Δεν βλέπει?

Το Βαγγέλη τον Βλάχο τον έδιωξε αβίαστα και με συνοπτικές διαδικασίες επειδή είπε τα αυτονόητα και τσακώθηκε με τον νταβα τον μΠέο. Αυτό τον coach που πήρε γιατί δεν τον θέτει προ των ευθυνών του?

Γιατί δεν τον πιέζει για άμεσα αποτελέσματα?

Τι να το κάνω αν τον διώξει την 15η αγωνιστική κι ενώ η ομάδα θα έχει 10 βαθμούς και θα είναι με το ένα πόδι στην Β εθνικη?

Ένας καλός παίκτης δεν είναι πάντα κι ένας καλός προπονητής. Ο coach ήταν καλός παίκτης αλλά για προπονητής δεν κάνει. Οχι για αυτό το επίπεδο τουλάχιστο...


Δεν υπάρχουν σχόλια: