Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007

Επίσημη Φωτογράφηση Της Ομάδας


Άντε καλή χρονιά να έχουμε!!!

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007

Το τέλειο μπουρδέλο


Να κάνουμε και λίγο χιούμορ


Αν το καλοσκεφτείτε ο Ηρακλής μπορεί να δημιουργήσει το τέλειο μπουρδέλο.


  1. Έχουμε το Γήπεδο του Καυτατζογλείου που είναι δημόσιο κτήριο. Αυτό είναι το ιδανικό μέρος.Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι το δημόσιο είναι το μεγαλύτερο μπουρδέλο.

  2. Στο εξωτερικό συντριβάνι του γηπέδου θα είναι ο χώρος υποδοχής όπου καλλονές θα καλοσωρίζουν βρεγμένες , τους ξαναμμένους επισκέπτες.

  3. Στον χώρο του γηπέδου θα έχουμε μπαλέτα για την χαλάρωση και την ευέξία των επισκεπτών. Θα τοποθετηθεί βεβαίως μπάρα στο κέντρο του γημέδου, όπου θα πραγματοποιούνται αισθησιακοί χοροί.

  4. Στα κουλουάρ θα έχουμε πασαρέλα

  5. Στις τάφρους των αλμάτων θα έχουμε λασπομαχίες (θα λειτουργει και χώρος στοιχημάτων)

  6. Πάμε στα πιο σοβαρά. Στις σουίτες του γηπέδου θα είναι τα vip όπου οι έχοντες τον παρά θα περνούν καλά με τις συνοδούς τους έχοντας παράλληλα οπτική επαφή με τα τεκταινόμενα του "αγωνιστικού χώρου"

  7. Στα καθισματάκια του γηπέδου θα πραγματοποιείται κονσομανσιόν, prive χοροί και θα μπορείς να κεράσεις ένα σαλεπάκι τα κορίτσια που θα σου κρατούν παρέα.

  8. Για oral sex υπάρχουν οι πολλές τουαλέτες του γηπέδου

  9. Στους χώρους που υπάρχουν κάτω απο τις κερκίδες, εκεί που στάζει , έχει υγρασία και μοιάζει με φυλακή , θα είναι ο χώρος για s/m. Ακόμη θα διατείθενται τα ακόντια , η σφύρα και οι μπάρες δια κάθε διαστοφική χρήση.

  10. Τώρα το ανθρώπινο δυναμικό: ΑΡΧΙΤΣΑΤΣΑ ο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ . Έχει την ιδανική φάτσα. ΝΤΑΒΑΣ ο ΜΠΕΟΣ. Είναι κρετίνος και ο ρόλος του πάει γάντι. Το γυναικείο προσωπικό θα το στελεχώσει η προεδρίνα. Και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Ο Αντώνης.

Είναι μια ιδέα η οποία με λίγη προσοχή στον σχεδιασμό θα δώσει πολλά κέρδη στην ομάδα και θα την βοηθήσει να ξελασπώσει.

Αναβολή για καλό


Η αναβολή λόγω εθνικού πένθους δίνει την δυνατότητα στην ομάδα να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη συνοχή και να συνεχίσει αμέριμνη την προετοιμασία της. Επιπλέον δίδεται η ευκαιρία στον Γιοβάνοβιτς να διαπιστώσει τι υλικό υπάρχει στην ομάδα του και έχει τον χρόνο να αναζητήσει τους τρόπους για να το αξιοποιήσει καλύτερα.


Ειλικρινά είμαι πολύ περίεργος να δώ τι σόι ομάδα θα κατεβάσουμε στο ματσάκι μέσα στο σπαρμένο της κωλοτούμπας με αντίπαλο τον μπάοκ.

σσ:την φώτο την έκλεψα απο τον paparazzi του contra.gr κσι την διαμόρφωσα λιγάκι.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007

Το όνειρο του Ρέμου


Να το ξέρετε. Ο Αντώνης ο Ρέμος ζει το όνειρό του αυτόν τον καιρό.Είναι μια τελείως διαφορετική περίπτωση απο τον Νικολαίδη της άεκ και τον Ζαγοράκη του πάοκ.Οι δύο που προανέφερα έχουν υπάρξει ποδοσφαιριστές. Άνθρωποι της πιάτσας. Τα ξέρουν τα πράγματα απο μέσα. Είναι εργάτες που κατάφεραν να πάρουν την επιχείρηση στην οποία δούλευαν επι χρόνια και έγιναν αφεντικά. Ο Αντώνης ήταν φίλαθλος. Άκολουθούσε την ομάδα όπου μπορούσε.Πρίν χρόνια είχε γίνει φιλικό Κοζάνη-Ηρακλης και ο Ρέμος τραγουδούσε στην Θεσσαλονίκη εκείνο τον καιρο και πήρε το όχημα και ήρθε στην Κοζάνη για να δει το πρώτο φιλικό της ομάδας εκείνη την περίοδο.
Αναμφίβολα την πονάει την ομάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνει λάθη.
Ένας άνθρωπος που κάνει το όνειρο του πραγματικότητα , έχει και μια εικόνα για τα πράγματα λίγο πλασματιή.
Γιατί άλλο είναι να είσαι παρατηρητής μιας κατάστασης και άλλο είναι να είσαι ο ρυθμιστής της.
Δε θα μπώ στη διαδικασία να κρίνω τι λάθη έχει κάνει (αν έχει κάνει) , γιατί ακόμη είναι φανερό ότι ο άνθρωπος βαδίζει με τόση αστάθεια , όση έχει κι ένα μωρό στα πρώτα του βήματα.
Μακάρι η ομάδα να είναι τυχερή στις πρώτες αγωνιστικές και να σταθεί καλά στο γήπεδο ώσπου να βρει τα πατήματα και τους αυτοματισμούς που χρειάζονται ώστε να αρχίσει να ρολάρει και η επιχείρηση Ηρακλής να μπεί σε μια διαδικασία εξυγίανσης χαρίζοντας στον πρόεδρα εμπειρίες ευχάριστες δίδοντάς του τα ερεθίσματα να συνεχίσει να ζει το όνειρό του. Να διοικεί την ομάδα της καρδιάς του. Τον Ηρακλή.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2007

Μπάσκετ

Η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή είναι μια πονεμένη ιστορία. Είναι σαν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας. Σαν τον αλήτη και ναρκομανή αδελφό που κανένας δεν θέλει να συζητά για αυτόν και όλοι εύχονται να μην υπήρχε!
Βλέπεις τι κινητοποίηση υπήρξε για την αλλαγή ηγεσίας στο ποδόσφαιρο και βλέπεις παράλληλα τι αδιαφορία υπάρχει για το μπάσκετ.
Κάναμε πέρσυ την πρωτοτυπία και βάλαμε στη θέση του προπονητή έναν 24 χρονών και κανένας δεν βγήκε να πει τίποτα. 24 χρονών κύριοι η μόνη σχέση που μπορεί να έχει κάποιος με την προπονητική είναι το football manager 2006-2007 της eidos interactive!!!
Αφού δεν πήραμε τους δρόμους να ρωτάμε τους μαύρους που πουλάν cd αν ξέρουν μπάσκετ για να τους πάρουμε στην ομάδα, πάλι καλά.
Πέρα απο την πλάκα, επιβάλλεται φέτος η ομάδα να ανέβει στην Α1. Επιβάλλεται να βρεθεί ένας πρόεδρας να την κάνει ξανά σωματείο. Δεν μιλώ για σούπερ ομάδα, αλλά για σωματείο.

Το γαμώτο στην όλη υπόθεση είναι ότι μιλάμε για μια ομάδα που έχει επανδρώσει την εθνική Ελλάδος με Χατζηβρέττα, Διαμαντίδη, Παπαδόπουλο και Σχορτσιανίτη. Με 4 παίκτες που αποτελούν τον βασικό κορμό της Εθνικής...

Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

Βολλευ




Τα πρωταθλήματα ξεκινούν σιγά σιγά.


Η χρονιά αυτή για το σωματείο του Ηρακλή είναι κομβική.


Να ξεκινήσω απο το βόλλευ όπου ως Πρωταθλητές Ελλάδας καλούμαστε να κρατήσουμε τα σκήπτρα. Με την αλλαγή προπονητή, την αποδέσμευση αρκετών παικτών και την αλλαγή φιλοσοφίας , η κατασταση φαίνεται να είναι κάπως δύσκολη. Μέχρι σήμερα η ομάδα στηρίζοταν σε παίχτες "έτοιμους" αναγνωρισμένης αξίας και σε 2-3 Ηρακληδείς ως το κόκκαλο -βλέπε Κράβαρικ και Μπρούκς- ξοδύοντας ένα μεγάλο μέρος του μπάτζετ του ερασιτέχνη .


Φέτος τι γίνεται?


Οι δύο Ηρακληδείς που προανέφερα έχουν μεγαλώσει και πιστεύω ότι το peak τους ήταν πέρσυ με την αναπάντεχη κατάκτηση του πρωταθλήματος και της χαράς που μας έδωσαν να μπορούμε να βλέπουμε την σκατόφατσα αυτού του κομπλεξικου, αυτοκαταστροφικού ανθρώπου που ακούει το όνομα Μπάεφ, σκυθρωπή.


Επομένως με Μπρουκς στα 38, Κράβαρικ στα 36 , Κωνσταντίνωφ στα 34 και ένα μάτσο πιτσιρικάδες, ειλικρινά δεν ξέρω αν κανείς μπορεί να προβλέψει την πορεία της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Κυριακή 19 Αυγούστου 2007

Καλησπέρα

όπως φαίνεται και απο τον τίτλο του ιστολογίου σε αυτον τον χώρο θα γράφω ότι μου κατεβαίνει για τον Ηρακλή. Όχι μόνο για το ποδόσφαιρο βέβαια αλλά και για βόλλευ και για μπάσκετ και για πόλο και για...μπαντμιγκτον!
stay tuned